W Barcelona är ett femstjärnigt hotell i Barcelona som ligger enda nere vid straden och inte speciellt långt från hamnen. I och med att Barcelonas stad har byggs mot havet och stranden så ligger hotellet heller inte långt ifrån stadslivet. Rättare sagt så skulle man kunna säga att det ligger i stadslivet. W Barcelona har ett läge som många skulle se som perfekt.

W Barcelona är ett stort hotell och har hälsoklubb, utomhuspool, bastu och inte minst en fitnessavdelning/gym – något man iofs kan förvänta sig på ett sånt här hotell. Om du är företagare så finns det även företagscenter och mötesrum för små grupper, och inte minst konferensrum.

Hotellet har bar/lounge där du kan avnjuta en drink och en restaurang som serverar bra mat.

Rummen på hotellet avnjuter alla en härlig utsikt över antingen staden eller stranden/havet. Totalt har hotellet 473 rum och givetvis är alla hotellrummen luftkonditionerade. Rummen är även utrustade med en hel del utrustning som du kan förvänta dig av ett lite finare hotell i denna klassen. TV med kabelkanaler och betalkanaler är givetvis där. Hotellrummen har även höghastighetsInternet att få tillgång till mot en extra kostnad. På begäran kan du även få väkning till hotellrummet och massage på rummet.

Hotellet kan du enkelt boka genom att söka på www.billiga-hotell.nu.

Hotellets poolområde är verkligen exklusivt som du kan se på bilden här intill.

Ett lyxigt trädäck omger poolen och på trädäcket har du fri tillgång till bekväma solstolar.